SCRUM GAMING EXPERIENCE

Je wordt gevraagd om wendbaarder, flexibeler of dynamischer te worden. Een organisatie is op zoek naar meer flexibiliteit om te concurreren: agile zijn. We horen deze geluiden steeds vaker.

Scrum is een agile projectmethodiek die de laatste jaren in Nederland volop in de belangstelling staat. Het is een aanpak die je ook zou kunnen omschrijven als ‘slimmer werken voor teams’. Maar misschien ben je zelf wel agile maar jouw omgeving niet? Of je krijgt onvoldoende ruimte? En wat is agile eigenlijk? Is het een methodiek? Is het een mindset?

In de Scrum Gaming Experience maak je op een interactieve manier kennis met Agile en Scrum. Er worden meerdere games gespeeld en je ervaart hoe het is om op een agile manier te werken. Ook ontdek je dat Scrum niet alleen toepasbaar is in de IT.De workshop is zeer interactief en dynamisch maar besteed wel continu aandacht aan:

  1. De basisprincipes van Agile / Scrum
  2. De mogelijkheden van Agile / Scrum voor jouw specifieke situatie
  3. Continu verbeteren door interactie en feedback

Je ervaart hoe je op een speelse en actieve manier kunt werken. En wat die manier van werken oplevert. Zo ontdek je dat Scrum in feite “Slimmer Werken voor teams” is en daarom heel goed past in de Weg van de Minste Weerstand. Het maakt niet uit wat voor functie of rol je hebt, iedereen kan meedoen. Je wordt alleen geacht je kennis en vaardigheden met elkaar te delen.

Werk samen met mij om deze workshop te organiseren. Klik op de knop en stuur me je contactgegevens. Dan neem ik contact met je op om de details verder te bespreken.