Werk met mij als coach

Soms loop je bij een verandering ergens tegen een blokkade aan. Veel coaches helpen je dan om die blokkade te onderzoeken en op te ruimen. Dat kost veel energie. Mijn aanpak is anders. Ik laat de blokkade gewoon intact en loods je er omheen. Dat is de Weg van de Minste Weerstand. Het levert minder stress op en daardoor krijg je energie. Energie om weer verder te gaan.

Werk met mij als coach. Klik op de knop en beschrijf mij je Droom. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.


Werk met mij aan workshops

In mijn workshops leer je in een kleine groep een vaardigheid waarmee de realisatie van je Droom dichterbij komt. Bij een workshop werk je samen aan een resultaat voor ieder individueel. Jij bepaalt wie de deelnemers zijn, want ik organiseer bijna nooit open-inschrijving workshops. Samenwerken en samen werken aan een individueel resultaat werkt nl. pas echt goed als je elkaar al wat kent.

Werk samen met mij aan een workshop. Klik op de knop en geef aan welke workshop je samen met mij wilt organiseren. Dan neem ik contact met je op om de details verder te bespreken.


Werk met mij en verdien

Met Dreams Matter reizen we samen op de Weg van de Minste Weerstand. Daar willen we er ook samen wat aan overhouden. Voor we aan een Dreams Matter traject beginnen bespreken we wat ieder van ons eraan wil overhouden en hoe we dat het beste voor elkaar krijgen. Zo bouwen we een samenwerking op waar we allebei wat aan hebben.

Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Klik op de knop en lees meer over wat jij en ik samen wat aan onze reis kunnen overhouden.