GELUK IS EEN KEUZE

“Alles kan een mens worden ontnomen, behalve de allerlaatste menselijke vrijheid: de keuze om onder alle omstandigheden zijn eigen houding te bepalen, zijn eigen weg te kiezen” Uit De zin van het bestaan door Viktor Frankl, die Auschwitz overleefde.

Onze werkelijkheid wordt gevormd door onze gedachten, onze eigen houding. Omdat je –zoals Viktor Frankl onder de meest erbarmelijke omstandigheden ontdekte- onder alle omstandigheden je eigen houding kunt bepalen, kun je onder alle omstandigheden kiezen om gelukkig te zijn.

Overigens is gelukkig zijn iets anders dan blij zijn. Je kunt heel gelukkig zijn maar soms toch niet blij. Bijvoorbeeld wanneer je iets vervelends overkomt.

Bij de workshop Geluk is een Keuze ontdek je dat je inderdaad onder alle omstandigheden kunt kiezen voor geluk. Ook ontdek je dat gelukkig zijn iets anders is dan blij zijn.

Werk samen met mij om deze workshop te organiseren. Klik op de knop en stuur me je contactgegevens. Dan neem ik contact met je op om de details verder te bespreken.