NET ANDERSOM NETWERKEN

”Mensen hebben contact met elkaar, geven aandacht aan elkaar en helpen elkaar wanneer dat nodig is. Het gaat over je persoonlijke contacten met al die mensen, en dan vooral de informele contacten.” — Rob van Eeden.

Toch hebben veel mensen een aversie tegen netwerken. Dat komt door een andere visie op netwerken: “Business networking […] has to be mutually beneficial […] to work” (http://ezinearticles.com/?How-to-Be-a-Better-Business-Networker)

Bij Net andersom Netwerken, of social networking gaat het juist niet om een direct wederzijds voordeel. Elkaar helpen gebeurt niet op hetzelfde moment in twee richtingen. Het gaat om contacten met al die mensen en niet het 1-op-1 contact dat ontstaat uit het uitwisselen van visitekaartjes.

Bij de workshop Net andersom Netwerken maak je kennis met de gouden netwerkdriehoek “geven – vragen – bedanken” van Rob van Eeden. Je leert hoe je je netwerk in kaart kunt brengen, wat je hen zou kunnen geven en denkt na over wat je ze kunt vragen. Je verbetert je netwerkvaardigheid en leert ook (beter) online netwerken. En je leert waarom visitekaartjes onbelangrijk zijn.

Neem contact met me op als je deze lezing of workshop samen met mij wilt organiseren.