PERSONAL COACHING

Coachingsgesprekken voer ik face-2-face op een locatie van jouw keuze of online via Skype of de telefoon. Voor face-2-face gesprekken kom ik dus naar jou toe, of naar de plek die jij kiest. Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook in een openbare gelegenheid. Of misschien houd je van de natuur en spreken af onder een statige eikenboom, zoals de oude Grieken dat deden. Het voordeel van een gesprek is de directe interactie. Dat geldt ook voor contact via Skype of de telefoon.

 

Werk met mij als Personal Coach

Klik op de knop en beschrijf mij jouw Droom. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.

 

Dit is Dreams Matter Personal Coaching

Bij gesprekken bedenken we vooraf samen wat het onderwerp van het gesprek zal zijn. Tijdens het gesprek stel ik je allerlei vragen om je te laten nadenken over dat onderwerp en ik laat je ook oefeningetjes doen waardoor je je bewust wordt van het gevoel dat je erbij hebt. Ik leg alles vast in een coachingsboek, waarin ik ook de analyse van het gesprek beschrijf. Dat krijg je dan enkele dagen na het gesprek toegestuurd. In het coachingsboek staat dan ook een voorbereidingsopdracht voor het volgende gesprek.