REALISEER JE DROOM!

Je droom realiseren, dat wil toch iedereen? Maar vaak lijkt je droom onbereikbaar, onrealistisch of onmogelijk. Toch kan iedereen zijn of haar droom realiseren!

Een droom realiseren kost vaak veel tijd en energie. In de workshop Realiseer je Droom! pas je de Weg van de Minste Weerstand toe op het realiseren van je droom. Omdat het realiseren van je droom je op deze manier energie gaat opleveren, is niets meer onmogelijk. In deze workshop komen alle onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand aan de orde: je Droom, de Effecten die het realiseren van je Droom op jouw leven heeft, Netwerken om je Droom gemakkelijker te realiseren en Slimmer werken zodat je ook tijd krijgt om van je Droom te genieten.

Tijdens de workshop leer je op een actieve manier hoe je jouw droom realiseert via de Weg van de Minste Weerstand. Na afloop heb je alle onderdelen die daarbij nodig zijn leren kennen én heb je deze ook op verschillende manieren toegepast op jouw droom.

De workshop bestaat uit drie hele dagen of 12 dagdelen, telkens met een tussentijd van ten minste een week. In die week pas je wat je tijdens de workshopdag of -avond geleerd hebt toe in je dagelijkse activiteiten. Elke workshopdag komen steeds alle onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand aan de orde. Bij de dagdelen besteden we steeds aandacht aan één onderdeel. Steeds op een dieper toepassingsniveau.

Tijdens deze workshop is af en toe een computer nodig. In principe is dat je eigen laptop, iPad of ander device naar keuze. Eventueel kunnen er voor de workshop ook computers geregeld worden. Internetverbinding is essentieel.

Neem contact met me als je deze workshop samen met mij wilt organiseren.