WEG v.d. MINSTE WEERSTAND

Een leuke baan, in het weekend een druk sociaal leven en daarbij ook nog een huishouden te runnen. Je houdt het allemaal op de rails, maar ’s avonds heb je alleen nog maar energie om voor de TV te hangen.

Een actief leven kost vaak veel energie. Als je het op een wat andere manier aanpakt kunnen al die activiteiten je echter ook energie geven! De Weg van de Minste Weerstand is zo’n andere aanpak. Een aanpak die je geen energie kost, maar juist energie oplevert!

Omdat water de weg van de minste weerstand volgt, kunnen we er energie aan ontlenen om watermolens of elektriciteitscentrales op te laten draaien. Zo kun jij ook energie ontlenen aan de Weg van de Minste Weerstand.

Die weg bestaat uit vier onderdelen:

  • Je droom, de magneet waar je naartoe getrokken wordt en jou dus in beweging houdt.
  • Het effect dat het realiseren van die droom op je zal hebben.
  • Een efficiënte aanpak om die effecten te realiseren.
  • Tijd om van het proces en de effecten te genieten.

Tijdens de workshop de Weg van de Minste Weerstand maak je op een actieve manier kennis met de vier onderdelen. Na afloop kun je die onderdelen op verschillende activiteiten toepassen.

Daardoor ga je ervaren dat zaken die je voorheen energie kostten, je nu juist energie opleveren. Energie die je bijvoorbeeld kunt gebruiken om steeds meer van die dagelijkse dingen via de Weg van de Minste Weerstand uit te voeren en dus steeds meer energie te krijgen.

Neem contact met me op als je deze lezing of workshop samen met mij wilt organiseren.