Scrum Gaming Experience


Flexibel

Je wordt gevraagd om wendbaarder, flexibeler of dynamischer te worden. Een organisatie is op zoek naar meer flexibiliteit om te concurreren: agile zijn. We horen deze geluiden steeds vaker.

Scrum is een agile projectmethodiek die de laatste jaren in Nederland volop in de belangstelling staat.

Het is een aanpak die je ook zou kunnen omschrijven als ‘slimmer werken voor teams’. Maar misschien ben je zelf wel agile maar jouw omgeving niet? Of je krijgt onvoldoende ruimte? En wat is agile eigenlijk? Is het een methodiek? Is het een mindset?

Speels

In de Scrum Gaming Experience maak je op een interactieve manier kennis met Agile en Scrum. Er worden meerdere games gespeeld en je ervaart hoe het is om op een agile manier te werken. Ook ontdek je dat Scrum niet alleen toepasbaar is in de IT.De workshop is zeer interactief en dynamisch maar besteed wel continu aandacht aan:

  1. De basisprincipes van Agile / Scrum
  2. De mogelijkheden van Agile / Scrum voor jouw specifieke situatie
  3. Continu verbeteren door interactie en feedback

Je ervaart hoe je op een speelse en actieve manier kunt werken. En wat die manier van werken oplevert. Zo ontdek je dat Scrum in feite “Slimmer Werken voor teams” is en daarom heel goed past in de Weg van de Minste Weerstand.


Samen organiseren

Bij workshops bepaal jij wie die deelnemers zijn, want ik organiseer zelden of nooit open-inschrijving workshops. Interactie, samenwerken en samen werken aan een individueel resultaat werkt namelijk pas echt goed als je elkaar al wat kent. Jij en ik organiseren een Dreams Matter lezing of workshop dus samen.

Ik geef mijn lezing of workshop bij voorkeur in een informele setting aan een klein publiek. Bijvoorbeeld aan jouw keukentafel of in een kleine zaal. Jij zorgt voor een publiek en regelt de randvoorwaarden:

  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag natuurlijk ook 😉
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.
  • Verspreiding van het werkboek dat ik je digitaal toestuur.
  • En natuurlijk dat de deelnemers de rekening betalen.

En er samen wat aan verdienen

Jij en ik organiseren samen een Dreams Matter lezing of workshop. Het is dus ook de bedoeling dat we er samen wat aan verdienen. Als jij de randvoorwaarden en het publiek regelt en ik de lezing of workshop verzorg verdelen we de verdiensten 1-op-1. Als we andere afspraken maken over wat jij regelt en wat ik doe of als het een workshop wordt voor een groot publiek maak ik graag andere afspraken over die verdeling. Voor een groot publiek heb ik namelijk meer voorbereidingstijd nodig.

De verdiensten die ik hieronder noem zijn richtlijnen voor een kleine groep in een informele setting. In onderling overleg bepalen we de prijs die we werkelijk gaan vragen aan de deelnemers. Met de Scrum Gaming Experience

  • als lezing (ca. een half uur) verdienen we samen € 180,=.
  • als workshop (ca. vier uur) verdienen we samen € 600,=.

Werk samen met mij aan een workshop. Klik op de knop en geef aan welke workshop je samen met mij wilt organiseren. Dan neem ik contact met je op om de details verder te bespreken.