Waar ben jij goed in?

Talent: heel bijzonder of heel gewoon?

Je talent zichtbaar maken is volgens mij dé manier om je droom te realiseren. En het is de Weg van de Minste Weerstand, want het levert je energie op. Mij wel in ieder geval.

Een aantal dingen waar ik goed in ben weet ik al jaren, maar de laatste tijd zijn er wat nieuwe dingen bij gekomen. Fijn dat mensen mij vertellen waar ik goed in ben, want het zijn bij mij bijna altijd dingen die ik van mezelf heel gewoon vind. Dat zien anderen dus anders. Daarom heb ik mentaal een gouden kistje, waar ik complimentjes in bewaar.

Mijn lijstje:

  • Ik kan goed schrijven: begrijpbare teksten 😉
  • Ik vind het leuk om workshops te geven.
  • Ik geef mensen energie, door direct contact maar ook digitaal.
  • Ik ben innovatief en vind het leuk om nieuwe dingen te ontdekken. Dat daarbij 80% afvalt vind ik niet erg, dat is nou juist het kenmerk van innoveren.
  • Ik ben creatief in het vinden van oplossingen en out-of-the-box aanpak, en kan voor elke oplossing wel een probleem vinden 😉
  • Ik kan goed lesgeven en nieuw onderwijs / nieuwe workshops ontwikkelen.
  • Ik ben erg goed in slimmer werken en lifehacken. Effectiviteit combineren met efficiëntie.
  • Ik ben niet bescheiden, dat vind ik ook erg goed van mezelf 😀

Daar laat ik het maar even bij.

Nog even speciale aandacht voor het zinnetje “Het zijn bij mij bijna altijd dingen die ik van mezelf heel gewoon vind.” Ik denk dat je grootste talenten precies díe dingen zijn die je bij jezelf heel gewoon vindt. Ik ben erg benieuwd wat jij van jezelf heel gewoon vindt, en wat anderen daar dan weer van denken. Reacties welkom!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.