Blogs over Inspirerende filmpjes

Start with Why

Deze serie zomerfilmpjes sluit ik af met een gouwe ouwe: The Golden Circle, van SImon Sinek. Misschien ken je 'm al, maar heb je ook de boodschap aan het eind van deze video (4'12") al eens goed gehoord? Zo niet, luister en kijk dan goed! ...

Lees meer

No Arms, No Legs, No Worries!

No comment. Gewoon even kijken. ...

Lees meer

Elmo

AgileHubNoord is een netwerk van Agile werkende mensen in Noord Nederland. Vier keer per jaar organiseer ik samen met mijn partner in Agility Yanto Hesseling een meetup. Laatst vertelde een van de deelnemers dat ze bij Univé in Assen in hun Agile besprekingen Elmo hebben geïntroduceerd. Elmo staat voor "Enough Let's Move On" en kan door elke deelnemer te hulp worden geroepen als de bespreking te lang duurt. Ik heb direct daarna een Elmo poppetje ...

Lees meer

Lumber Jacks

Afgelopen zaterdag is mijn dochter vertrokken naar Flagstaff, Arizona, voor vier maanden studie aan de Northern Arizona University (NAU). Bij haar voorbereiding ontdekte ze dat de sportteams van de NAU The Lumberjacks heten. Dat inspireerde mij om haar onderstaand filmpje te latn zien. Het werd niet echt op prijs gesteld 😉 (ook met 20 jaar zijn het nog pubers). ...

Lees meer

How to open a padlock easy

Voor veel mensen is de vakantie al begonnen. Voor mij nog niet, want dit jaar gaan wij net als vorig jaar wat later weg. Mocht je net als ik nog bezig zijn met je vakantievoorbereiding en denken dat een goed hangslot je koffer of andere bezittingen kan beveiligen: think again! ...

Lees meer