Blogs over Scrum, Agile en Lean

Stel je bedrijfsmodel bij

Lean Startup is een werkwijze die Eric Ries in 2011 beschreef in zijn boek “The Lean Startup”. Het is een vrij taai boek en ik heb het dan ook niet gelezen, want ik werk slimmer  Om de methodiek toegankelijker te maken beschrijf ik de methodiek in een serie blogs. Dit is de achtste van die serie. De eerste vind je hier. Lean Startup kun je zien als een “versneller voor te gekke ideeën”. Het is geschikt voor startende bedrijven ...

Lees meer

Test je aannames

Lean Startup is een werkwijze die Eric Ries in 2011 beschreef in zijn boek “The Lean Startup”. Het is een vrij taai boek en ik heb het dan ook niet gelezen, want ik werk slimmer  Om de methodiek toegankelijker te maken beschrijf ik de methodiek in een serie blogs. Dit is de zevende van die serie. De eerste vind je hier. Lean Startup kun je zien als een “versneller voor te gekke ideeën”. Het is geschikt voor startende bedrijven ...

Lees meer

Bouw een MVP

Lean Startup is een werkwijze die Eric Ries in 2011 beschreef in zijn boek “The Lean Startup”. Het is een vrij taai boek en ik heb het dan ook niet gelezen, want ik werk slimmer  Om de methodiek toegankelijker te maken beschrijf ik de methodiek in een serie blogs. Dit is de zesde van die serie. De eerste vind je hier. Lean Startup kun je zien als een “versneller voor te gekke ideeën”. Het is geschikt voor startende bedrijven ...

Lees meer

Verklein de risico’s

Lean Startup is een werkwijze die Eric Ries in 2011 beschreef in zijn boek “The Lean Startup”. Het is een vrij taai boek en ik heb het dan ook niet gelezen, want ik werk slimmer  Om de methodiek toegankelijker te maken beschrijf ik de methodiek in een serie blogs. Dit is de vijfde van die serie. De eerste vind je hier. Lean Startup kun je zien als een “versneller voor te gekke ideeën”. Het is geschikt voor startende bedrijven ...

Lees meer

Begrijp je klant

Lean Startup is een werkwijze die Eric Ries in 2011 beschreef in zijn boek “The Lean Startup”. Het is een vrij taai boek en ik heb het dan ook niet gelezen, want ik werk slimmer  Om de methodiek toegankelijker te maken beschrijf ik de methodiek in een serie blogs. Dit is de vierde van die serie. De eerste vind je hier. Lean Startup kun je zien als een “versneller voor te gekke ideeën”. Het is geschikt voor startende bedrijven ...

Lees meer