Weggevers

Delen is vermenigvuldigen

Op deze pagina deel ik mijn kennis, in de vorm van een aantal weggevers. Het zijn echte weggevers, ik vraag er niets voor terug. Zelfs niet je e-mail adres! (Tenzij dat niet anders kan, zoals bij de Dreams Matter routeplanner).

Toch wil ik graag weten hoe waardevol deze weggevers voor je zijn. Daarom mag je, geheel vrijwillig, hieronder je contactgegevens achterlaten en/of mij vertellen welke weggevers je hebt gebruikt en wat je er van vond.

Ik neem alléén contact met je op als je aangeeft dat dat mag.

  Je mag contact met me opnemen

  Ja, ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.

  Ik gebruik jouw gegevens alleen om je de gevraagde informatie toe te sturen. Voor meer informatie, zie mijn privacy verklaring.

   

  Dreams Matter routeplanner

  In dit telefoongesprek van 45 minuten beschrijven we jouw Droom, maak je kennis met de Weg van de Minste Weerstand en plannen we jouw route voor het realiseren van jouw Droom.

  Na deze kennismaking beschik je over:

  • Een beschrijving van jouw Droom, op papier
  • Inzicht in hindernissen bij het realiseren van die Droom
  • Een routeplan waarmee je die hindernissen omzeilt.

  Met de knop rechts boek je jouw Dreams Matter routeplanner in mijn agenda.

   

  Lean Startup startersgids

  Lean Startup is een werkwijze die Eric Ries in 2011 beschreef in zijn boek “The Lean Startup”. Het is een vrij taai boek. Om de methodiek toegankelijker te maken beschrijf ik de werkwijze in mijn Lean Startup startersgids. Hiermee leer je onder andere:

  • Dat een startup geen bedrijf is, en ook wat dan wel.
  • Hoe je het probleem van je toekomstige klant écht gaat begrijpen.
  • Wat een Minimal Viable Product nu precies is en hoe je dat gebruikt om je aannames te testen.

  De Lean Startup startersgids is bijna klaar.
  Laat je e-mail adres achter, dan stuur ik het je toe als het klaar is.


   Ja, ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.

   Ik gebruik jouw gegevens alleen om je de gevraagde informatie toe te sturen. Voor meer informatie, zie mijn privacy verklaring.

    

   Quick scans coaching

   Twee van die oefeningen die een beeld geven van wat je bij Dreams Matter personal coaching kunt verwachten.

   Elke oefening bestaat uit een aantal vragen die je voor jezelf kunt beantwoorden en leidt naar een eindconclusie. Als je wilt geef ik je graag (gratis) feedback op jouw conclusies. Stuur je conclusies dan naar erwin@dreamsmatter.nl.

    

   Meer weggevers volgen

   Als je wilt weten of er nieuwe weggevers zijn kun je natuurlijk regelmatig teruggaan naar deze pagina. je kunt ook bovenaan je contactgegevens achterlaten en mij vragen om jou een berichtje te sturen als er nieuwe weggevers zijn.