Diensten

Coaching

Soms loop je bij een verandering tegen een blokkade aan. Veel coaches helpen je dan om die blokkade op te ruimen. Dat kost veel energie.

Mijn aanpak is anders. Ik laat de blokkade gewoon intact en loods je er omheen. Dat is de Weg van de Minste Weerstand. Het levert minder stress op en daardoor krijg je juist energie! Lees meer….

Workshops en lezingen

In mijn workshops of lezingen leer je in een kleine groep een vaardigheid waarmee de realisatie van je Droom dichterbij komt.

Bij een workshop werk je samen aan een resultaat voor ieder individueel. Mijn lezingen zorgen voor een unieke individuele ervaring. Jij bepaalt wie de deelnemers zijn!


Samenwerken en samen verdienen

Met Dreams Matter reizen we samen op de Weg van de Minste Weerstand. Daar willen we er ook samen wat aan overhouden. Voor we aan een Dreams Matter traject beginnen bespreken we wat ieder van ons eraan wil overhouden en hoe we dat het beste voor elkaar krijgen. Zo bouwen we een samenwerking op waar we allebei wat aan hebben. En op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.

Die rekening krijg je overigens pas wanneer de reis je meer oplevert dan het je kost. Wat dat precies is en wanneer blijkt gedurende de reis.


Alle Dreams Matter diensten op een rijtje

 

Startup coaching

  • Startup Coaching is bedoeld voor startende ondernemers die 3 keer meer kans op succes willen dan andere starters.

 

Personal coaching

  • Personal Coaching is voor iedereen die een persoonlijke droom wil realiseren zodat je altijd meer energie krijgt dan het je kost.

 

Online coaching

  • Online Coaching is startup coaching of personal coaching op afstand via e-mail, telefoon of WhatsApp.

Weg van de Minste Weerstand

 

Geluk is een keuze

  • Geluk is een Keuze is een workshop of lezing waarin je ontdekt hoe je onder alle omstandigheden kunt kiezen voor geluk.

 

Agile/Scrum gaming experience

Net andersom denken

  • Bij de workshop Net Andersom Denken pas je een aantal omdenkstrategieën toe op een probleem dat je zelf inbrengt.

 

Net andersom netwerken

  • Net Andersom Netwerken verbetert je netwerkvaardigheid en leert je waarom visitekaartjes onbelangrijk zijn.

 

Slimmer werken

  • Met Slimmer Werken leer je hoe je door je werk slimmer aan te pakken tot wel 20% tijd kunt besparen.