SAMEN REIZEN, SAMEN WERKEN

Met Dreams Matter reizen we samen op de weg van de Minste Weerstand. Het is de bedoeling dat we er ook samen wat aan overhouden.

Wat dat is kan verschillend zijn voor jou en voor mij. Jij er in ieder geval een nieuwe aanpak aan over. Een aanpak die je steeds meer energie oplevert dan het je kost. Misschien houd je er ook wel meer geld aan over, of meer plezier, of meer van iets anders waarvan jij meer wilt hebben. Ik houd er sowieso plezier en energie aan over. Maar zo mogelijk wil ik er ook wat geld mee verdienen.

Voor we aan een Dreams Matter traject beginnen (rechts zie je een aantal mogelijke trajecten) bespreken we wat ieder van ons eraan wil overhouden en hoe we dat het beste voor elkaar krijgen. Zo bouwen we een samenwerking op waar we allebei wat aan hebben.

De rekening krijg je dan ook pas wanneer de reis je meer oplevert dan het je kost. Wanneer dat precies is blijkt gedurende de reis. En op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Het is ook mogelijk om af te rekenen in met een andere vorm van waardering. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.