LAW OF ATTRACTION

Law of AttractionIn de wereld doen zich continu kansen voor die je kunt gebruiken om jouw droom te realiseren. Maar je moet die kansen wel herkennen voor je ze kunt grijpen.

Door je droom nauwkeurig te schetsen, kun je The Law Of Attraction gebruiken om de kansen die je nodig hebt te leren herkennen en naar je toe te trekken. The Law of Attraction is een krachtig instrument om je droom nu al te beleven en zo letterlijk het leven van je droom zelf te creëren.

Leef je droom

Leef je droom!

The Law of Attraction is een krachtig instrument om je droom nu al te beleven en zo letterlijk het leven van je droom zelf te creëren.

Stel je voor dat je je droom al gerealiseerd hebt, in alle details. Speel dat je het al doet. Ga naar events, ontmoet nieuwe mensen en doe wat je ook gaat doen als je je droom gerealiseerd hebt.

Daardoor leer je de kansen te herkennen om het ook echt te bereiken. Gebruik er een beetje van de tijd voor die je door slimmer werken hebt vrijgemaakt. Maar…

“Je zult steeds weer het leven creëren dat precies jouw idee weergeeft over wat je waard bent.” – Annemarie Postma in het boek The Deeper Secret

Visualiseer daarom vanuit de overtuiging dat je je droom waard bent. Je bent het nú al, niet later pas. Stel je nieuwe leven niet uit, maar beleef het nú. Al is het maar voor een paar uurtjes per week.

realiseer jouw droom!Zo gebruik ik de Law of Attraction

 

Omdat ik weet wat ik wil, en dat ook opzoek, herken ik de kansen die de Law of Attraction mij brengt. Daardoor heb ik oa.:

  • Leren netwerken.
  • Veel mensen leren kennen die ook slimmer werken, en daardoor geleerd om nòg slimmer te werken.
  • Mijn Reden van Bestaan en Big Five for Life leren kennen.
  • Contact met veel coaches waar ik nieuwe dingen van leer. (Meestal krijg ik mijn coaching gratis ;-))
  • In mijn werk voor de Hanzehogeschool een vrije innovatieopdracht gekregen.
  • Mensen ondersteund bij het realiseren van hun droom.
  • Geleerd hoe belangrijk het is om in het Nu te leven.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.