WERK SLIMMER!

Druk, druk, druk. Veel te druk om je droom te Slimmer werkenkunnen realiseren. Maar veel taken kun je slimmer uitvoeren. Daardoor word je weer baas over je eigen tijd.

Er zijn veel tools die je kunt gebruiken om efficiënter te werken. Ik gebruik daarbij het gereedschap dat ik in deze blogposts over efficiëntie beschrijf. Per tool leg ik uit hoe ik die gebruik.

Een stuk gereedschap leren gebruiken kost tijd. Ik heb er ongeveer een jaar over gedaan om de gereedschapskist op deze site samen te stellen en te leren gebruiken. Ga dus niet alles tegelijk toe te passen. Kies dat stuk gereedschap dat je het meeste aanspreekt, pas het naar eigen behoefte aan en voeg er in de loop van de tijd wat aan toe.

Maar let op! Het is dus niet de bedoeling dat je je droom efficiënt gaat realiseren! Dat zou zonde zijn van de energie die het je oplevert. Het realiseren van je droom is leuk, je mag ervan genieten. Het zou jammer zijn om daar efficiënt mee om te gaan. Gebruik de tijd die je krijgt door slimmer werken juist om extra lang te genieten van het realiseren van je droom en van de energie die jouw passie je geeft!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.