Lezingen

Interactieve inspiratie

Interactieve lezingen die ik verzorg zorgen voor een unieke ervaring. “Pure inspiratie, ik kwam moe maar ging vol energie weer weg” was één van de reacties. Ik biedt standaard lezingen die ik in beperkte mate kan afstemmen op het publiek. Maatwerk lezingen zijn ook mogelijk. Die stem ik in overleg met de organisatie helemaal af op de wensen van het publiek.


De weg van de Minste WeerstandDe Weg van de Minste Weerstand

Een actief leven kost vaak veel energie. Als je het op een wat andere manier aanpakt kunnen al die activiteiten je echter ook energie geven! De Weg van de Minste Weerstand is zo’n andere aanpak. Een aanpak die je geen energie kost, maar juist energie oplevert!

Bij deze lezing maak je kennis met die andere aanpak. Na afloop heb je informatie over hoe je die nieuwe aanpak kunt toepassen allerlei activiteiten, zodat die je meer energie opleveren dan kosten.

De lezing de Weg van de Minste Weerstand duurt twee uur en boek je voor € 100,= per groep. Neem contact met me  op voor een boeking.


Half volNet andersom Denken

Voor sommigen is het glas half vol, voor anderen half leeg. Bij Net andersom Denken kies je een andere benadering: “Waar is de kraan?” Omdenken, of ja-én-denken, is een techniek waarmee je problemen transformeert in mogelijkheden. Het tegenovergestelde van ja-máár-denken of vastdenken, waarbij problemen als maar groter worden.

In deze lezing vertel ik hoe omdenken werkt en hoe je daarmee problemen transformeert in mogelijkheden.
De lezinNet andersom Denken duurt twee uur en boek je voor € 100,= per groep. Neem contact met me  opvoor een boeking.


SlimmerSlimmer Werken

Druk, druk, druk. Veel te druk om je droom te kunnen realiseren. Maar veel taken kun je slimmer uitvoeren. Door Slimmer Werken word je weer baas over je eigen tijd.

Deze lezing gaat over hoe nadenken over je werk, in plaats van steeds aan je werk te denken, je minmaal 20% tijd kan besparen. Tijd die je bv. kunt gebruiken om je droom te realiseren

De lezing Slimmer Werken duurt 1,5 uur en boek je voor € 75,= per groep. Neem contact met me  op voor een boeking.


GelukGeluk is een Keuze

Onze werkelijkheid wordt gevormd door onze gedachten, onze eigen houding. Bij Geluk is een Keuze ontdek je dat je altijd de vrijheid hebt om je eigen gedachten te kiezen en hoe je dat dan doet.

In deze lezing vertel ik hoe je onder alle omstandigheden kunt kiezen voor gelukkige gedachten en dus voor geluk. Ook ontdek je dat gelukkig zijn iets anders is dan blij zijn.

De lezing Geluk is een Keuze duurt één uur en boek je voor € 50,= per groep. Neem contact met me  op voor een boekikng.


NetwerkenNet andersom Netwerken

Netwerken is zo oud als de mensheid. Toch hebben veel mensen een aversie tegen netwerken en het uitwisselen van visitekaartjes dat daar kennelijk bij hoort. Net andersom Netwerken is een andere manier van netwerken. Eén waarbij visitekaartjes onbelangrijk zijn.

Deze lezing gaat over die andere manier van netwerken: social networking. Daarbij gaat het om contacten met alle mensen uit je netwerk in plaats van het 1-op-1 contact dat ontstaat uit het uitwisselen van visitekaartjes.

De lezing Net andersom Netwerken duurt 45 minuten en boek je voor € 40,= per groep. Neem contact met me  op voor een boeking.