Mijn positieve en realistische handlanger

“De reden dat ik persoonlijk het traject heel goed vond en elk ander zou aanraden is het feit dat het net lijkt alsof je het voor je plezier doet. Erwin was ontzettend betrokken bij het geheel en wist het zakelijke perfect te combineren met het persoonlijke. Hij nam de tijd en het maakte niet uit wat, alles was bespreekbaar en Erwin ging er met respect mee om. Mijn wensen, dromen, angsten en beweegredenen kon ik vrij uiten. Ik had persoonlijk het gevoel dat ik er niet meer alleen voor stond. Als ik iets tegenkwam wist ik dat ik dat bij de volgende sessie kon bespreken. Tussentijds mailen was ook mogelijk. Misschien heel in het kort gezegd: Erwin was mijn positieve, maar toch zeer realistische, handlanger.  En dat was voor mij wat ik op dat moment nodig had.”

Grace Jacobus

 

Wil jij, net als ik, je droom realiseren?

Of blijf je liever dromen?

Ik ga het doen!  Ik blijf dromen  Eerst gratis een route plannen