Na een paar sessie al een concreet actieplan

“Toen ik Erwin leerde kennen had ik een redelijk beeld van mijn nieuwe droombaan maar was ik niet succesvol in het vinden er van. Met de hulp van Erwin zijn mijn ideeën, wensen en belemmeringen in een goed omlijnd, realistisch plaatje gevat. Vervolgens hebben we gewerkt aan de aanpak. Door de gerichte vraagstelling van Erwin had ik na een paar sessies al een concreet actieplan. Hiermee kon ik gestructureerd invulling geven aan mijn zoektocht. En omdat de acties aansluiten bij de manier waarop ik werk en denk, kosten ze me geen enkele moeite. Sterker nog, ze leveren me juist energie op! Een slimme aanpak van Erwin. En door zijn rustige uitstraling is hij een plezierige coach om mee te werken.”

Laura Schoonbeek

 

Wil jij, net als ik, je droom realiseren?

Of blijf je liever dromen?

Ik ga het doen!  Ik blijf dromen  Eerst gratis een route plannen