Online Coaching

Blokkades?

“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.” (Wikipedia).

Soms loop je bij die verandering ergens tegen een blokkade aan. Veel coaches helpen je dan om die blokkade te onderzoeken en op te ruimen. Dat kost veel energie.

Omzeil ze!

Mijn aanpak is anders. Ik laat de blokkade gewoon intact en loods je er omheen. Door effectiever of efficiënter te werken of door je netwerken te gebruiken.

Dat is de Weg van de Minste Weerstand. Het levert minder stress op en daardoor krijg je energie. Energie om weer verder te gaan.


Online coaching

Uit onderzoek naar ervaringen is gebleken dat online coaching via e-mail even goed werkt als traditionele coachingsgesprekken.

Online coaching is meer gericht op doen dan op bespreken. Je werkt zelfstandig aan oefeningen.

Op afstand heeft daarbij een aantal voordelen. Zo is er geen reistijd en de interactie staat in de mail, waardoor je nog eens wat terug kunt lezen..

Titel

De opdrachten zet ik in een coachingsboek waarin jij de uitwerking en resultaten van de oefeningen beschrijft.

Die uitwerking stuur je mij toe via de mail, waarna ik mijn analyse toevoeg en het coachingsboek weer naar jou toestuur. Ook staat de nieuwe oefeningen dan in het coachingsboek. uiteraard zijn die oefeningen afgestemd op jouw ontwikkeling.

Het coachingsboek geeft je zo een beeld van jouw ontwikkeling, waar je ook later met veel plezier op terug kunt kijken.

Werk met mij als Online Coach

De kosten van Dreams Matter Online Coaching bedragen € 25,= per mail die ik je stuur, inclusief een coachingsboek en analyses. Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.

Klik op de knop en beschrijf mij jouw Droom. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.