OVER DREAMS MATTER


De wereld verandert in hoog tempo. Steeds meer mensen, en in het kielzog steeds meer organisaties (want mensen vormen organisaties) komen tot de ontdekking dat de oude concepten niet meer goed genoeg werken. De hogere lagen van de piramide van Maslow worden steeds belangrijker in de samenleving. Mensen zijn op zoek naar verbinding, waardering, erkenning en zelfontplooiing. Organisaties volgen met enige vertraging hetzelfde pad.

De waarden uit de onderste lagen van de piramide van Maslow (lichamelijke behoeften, veiligheid, zekerheid en sociaal contact) lijken verzekerd en staan daardoor minder in de belangstelling. Verzekeren van verbinding, waardering, erkenning en zelfontplooiing blijkt echter nog lastig.

Met Dreams Matter ondersteun ik mensen individueel en in groepen bij het realiseren van hun Dromen en het verzekeren van verbinding, waardering, erkenning en zelfontplooiing. Door het toepassen van de Weg van de Minste Weerstand; door te helpen bij het vinden van flexibele, creatieve en innovatieve oplossingen bij het realiseren van die Dromen. Zodat je je Droom zó realiseert, dat het je steeds meer energie oplevert dan het je kost.

Die ondersteuning heeft de vorm van coaching, lezingen of workshops. Daarbij werk ik samen met jou. Samen geven we een coachingstraject vorm, samen organiseren we een lezing of een workshop en de vruchten van onze samenwerking plukken we ook samen. Het levert je dus niet alleen meer energie op dan het je kost, het kost je ook minder geld dan het je oplevert.

Wil je meer weten over Dreams Matter, hoe Erwin ook jou kan helpen op de Weg van de Minste Weerstand en hoe we samen de vruchten daarvan kunnen plukken? Neem neem dan contact op.