Realiseer je Droom, laat mij je helpen!


Erwin de Beer…

dat ben ik. Mijn droom is om duizenden mensen te inspireren om hùn droom te gaan realiseren, en dat ik een aantal van die mensen daarbij mag ondersteunen.

Die droom heb ik al een tijdje en het lukt me steeds beter om die te realiseren. Mijn aanpak daarbij noem ik de Weg van de Minste Weerstand.

Dreams Matter!

“If you can dream it, you can do it” zei Walt Disney, en hij bewees dat het zo is. Dromen doen er dus toe, Dreams Matter! Met Dreams Matter kun ook jij jouw dromen realiseren. Ik ondersteun je erbij.

Met coaching, workshops of lezingen help ik jou bij het vinden van flexibele, creatieve en innovatieve oplossingen bij het realiseren van jouw dromen. Zodat het je steeds meer energie opleveren dan het kost: de Weg van de Minste Weerstand.


Meer energie!

Die aanpak levert mij steeds meer energie op dan het me kost en dat gun ik ook jou. Mijn energie zet ik graag in om jou te ondersteunen zodat ook jij jouw dromen gemakkelijker kunt realiseren. Wat je dan kunt verwachten is:

  • Echte interesse in jouw dromen, waar jij energie van krijgt.
  • Een actieplan waardoor je dat waar jij energie van krijgt gaat doen en zaken die jou energie kosten gaat laten.
  • Verbinden van wat je denkt en wat je daarbij voelt, zodat je vanzelf de juiste dingen doet en geen energie meer verliest.
  • Tijd om te genieten van het realiseren van je droom.

De Weg van de Minste Weerstand

Je droom realiseren kan uitdagend zijn, maar mag je nooit energie kosten. Het moet je juist energie opleveren!

Omdat water de weg van de minste weerstand volgt, kunnen we er energie aan ontlenen om elektriciteitscentrales op te laten draaien. Zo kun jij aan de Weg van de Minste Weerstand de energie ontlenen die je nodig hebt om je droom te realiseren. Hoe dat werkt kun je lezen in mijn blogpost over de Weg van de Minste Weerstand.

Ik realiseer mijn droom

Nu jij nog !!

 

Wil jij, net als ik, je droom realiseren?

Of blijf je liever dromen?

Ik ga het doen!  Ik blijf dromen