Dreams Matter Personal Coaching

Blokkades?

“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.” (Wikipedia).

Soms loop je bij die verandering ergens tegen een blokkade aan. Veel coaches helpen je dan om die blokkade te onderzoeken en op te ruimen. Dat kost veel energie.

Omzeil ze!

Mijn aanpak is anders. Ik laat de blokkade gewoon intact en loods je er omheen. Door effectiever of efficiënter te werken of door je netwerken te gebruiken.

Dat is de Weg van de Minste Weerstand. Het levert minder stress op en daardoor krijg je energie. Energie om weer verder te gaan.


Bij gesprekken bedenken we vooraf samen wat het onderwerp van het gesprek zal zijn.

Tijdens het gesprek stel ik je allerlei vragen om je te laten nadenken over dat onderwerp en ik laat je ook oefeningetjes doen waardoor je je bewust wordt van het gevoel dat je erbij hebt.

Ik leg alles vast in een coachingsboek, waarin ik ook de analyse van het gesprek beschrijf.

Het bijgewerkte coachingsboek krijg je dan enkele dagen na het gesprek toegestuurd. In het coachingsboek staat dan ook een voorbereidingsopdracht voor het volgende gesprek.

Coachingsgesprekken voer ik face-2-face op een locatie van jouw keuze. Ik kom dus naar jou toe, of naar de plek die jij kiest.

Dat kan bij jou thuis zijn, maar ook in een openbare gelegenheid. Of misschien houd je van de natuur en spreken af onder een statige eikenboom, zoals de oude Grieken dat deden.

Werk met mij als Personal Coach

De kosten van Dreams Matter Personal Coaching bedragen € 50,= per uur, exclusief reiskosten maar inclusief een coachingsboek en een uitgebreide analyse na elk gesprek. Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.

Klik op de knop en beschrijf mij jouw Droom. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand. Of lees eerst meer over hoe Dreams Matter coaching werkt.