Dreams Matter Personal Coaching

Blokkades? Omzeil ze!

“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderingsmogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.” (Wikipedia).

Soms loop je bij die verandering ergens tegen een blokkade aan. Veel coaches helpen je dan om die blokkade te onderzoeken en op te ruimen. Dat kost veel energie.

Mijn aanpak is anders. Ik laat de blokkade gewoon intact en loods je er omheen. Door effectiever of efficiënter te werken of door je netwerken te gebruiken. Dat is de Weg van de Minste Weerstand. Het levert minder stress op en daardoor krijg je energie. Energie om weer verder te gaan.

Hoe werkt dat dan?

Bij de coachingsgesprekken bedenken we vooraf samen wat het onderwerp van het gesprek zal zijn. Tijdens het gesprek stel ik je allerlei vragen om je te laten nadenken over dat onderwerp en ik laat je ook oefeningetjes doen waardoor je je bewust wordt van het gevoel dat je erbij hebt.

Ik leg alles vast in een coachingsboek, waarin ik ook de analyse van het gesprek beschrijf. Het bijgewerkte coachingsboek krijg je enkele dagen na het gesprek toegestuurd. In het coachingsboek staat dan ook een voorbereidingsopdracht voor het volgende gesprek.

De gesprekken voeren we face-2-face of online. Face-2-face  op een locatie van jouw keuze, online gebruiken we jouw favoriete tool voor online gesprekken.


Werk met mij als Personal Coach

De kosten van Dreams Matter Personal Coaching bedragen € 50,= per uur, exclusief reiskosten maar inclusief een coachingsboek en een uitgebreide analyse na elk gesprek. Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.

Klik op de knop en beschrijf mij jouw Droom. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand. Of lees eerst meer over hoe Dreams Matter coaching werkt.


E-mail coaching

Uit onderzoek naar ervaringen is gebleken dat online coaching via e-mail even goed werkt als traditionele coachingsgesprekken.

Online coaching is meer gericht op doen dan op bespreken. Je werkt zelfstandig aan oefeningen.

Op afstand heeft daarbij een aantal voordelen. Zo is er geen reistijd en de interactie staat in de mail, waardoor je nog eens wat terug kunt lezen..

Oefeningen

De oefeningen beschrijf ik in een coachingsboek waarin jij vervolgens de uitwerking en resultaten van de oefeningen beschrijft.

Die uitwerking stuur je mij toe via de mail, waarna ik mijn analyse toevoeg en het coachingsboek weer naar jou toestuur. Ook staat de nieuwe oefeningen dan in het coachingsboek. uiteraard zijn die oefeningen afgestemd op jouw ontwikkeling.

Het coachingsboek geeft je zo een beeld van jouw ontwikkeling, waar je ook later met veel plezier op terug kunt kijken.

Werk met mij als e-mail Coach

De kosten van Dreams Matter Online Coaching bedragen € 25,= per mail die ik je stuur, inclusief een coachingsboek en analyses. Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.

Klik op de knop en beschrijf mij jouw Droom. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.