Praktische en realistische manier om je dromen waar te maken

“Samen met enkele leden van Creatieve Weg heb ik een workshop mogen volgen van Erwin, waarin het thema eigenlijk de naam van het bedrijf vertegenwoordigd; ‘hoe maak je je dromen waar’ (het eerste dagdeel van de cursus ‘Realiseer je Droom!). Met een concreet stappenplan werkten we samen met Erwin naar een praktische en realistische manier om je dromen waar te maken. De sfeer is gemoedelijk, maar niet minder inhoudelijk en ik had vooraf niet gedacht dat ik er zoveel aan zou hebben. De aangeleerde technieken zijn ook buiten de workshop goed toepasbaar en geven je de motivatie en handvatten om te doen wat je echt wilt bereiken.”

Elsbeth Bunschoten

 

Wil jij, net als ik, je droom realiseren?

Of blijf je liever dromen?

Ik ga het doen!  Ik blijf dromen  Eerst gratis een route plannen