REALISEER JE DROOM!

Je droom realiseren, dat wil toch iedereen? Maar vaak lijkt je droom onbereikbaar, onrealistisch of onmogelijk. Toch kan iedereen zijn of haar droom realiseren!

Een droom realiseren kost vaak veel tijd en energie. In de workshop Realiseer je Droom! pas je de Weg van de Minste Weerstand toe op het realiseren van je droom. Omdat het realiseren van je droom je op deze manier energie gaat opleveren, is niets meer onmogelijk. In deze workshop komen alle onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand aan de orde: je Droom, de Effecten die het realiseren van je Droom op jouw leven heeft, Netwerken om je Droom gemakkelijker te realiseren en Slimmer werken zodat je ook tijd krijgt om van je Droom te genieten.

Tijdens de workshop leer je op een actieve manier hoe je jouw droom realiseert via de Weg van de Minste Weerstand. Na afloop heb je alle onderdelen die daarbij nodig zijn leren kennen én heb je deze ook op verschillende manieren toegepast op jouw droom.

De workshop bestaat uit drie hele dagen of 12 dagdelen, telkens met een tussentijd van ten minste een week. In die week pas je wat je tijdens de workshopdag of -avond geleerd hebt toe in je dagelijkse activiteiten. Elke workshopdag komen steeds alle onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand aan de orde. Bij de dagdelen besteden we steeds aandacht aan één onderdeel. Steeds op een dieper toepassingsniveau.

Tijdens deze workshop is af en toe een computer nodig. In principe is dat je eigen laptop, iPad of ander device naar keuze. Eventueel kunnen er voor de workshop ook computers geregeld worden. Internetverbinding is essentieel.

Er samen wat aan verdienen

Bij workshops bepaal jij wie die deelnemers zijn, want ik organiseer zelden of nooit open-inschrijving workshops. Interactie, samenwerken en samen werken aan een individueel resultaat werkt namelijk pas echt goed als je elkaar al wat kent. Jij en ik organiseren een Dreams Matter lezing of workshop dus samen.

Ik geef mijn lezing of workshop bij voorkeur in een informele setting aan een klein publiek. Bijvoorbeeld aan jouw keukentafel of in een kleine zaal. Jij zorgt voor een publiek en regelt de randvoorwaarden:

  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag natuurlijk ook 😉
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.
  • Verspreiding van het werkboek dat ik je digitaal toestuur.
  • En natuurlijk dat de deelnemers de rekening betalen.

Jij en ik organiseren samen een Dreams Matter lezing of workshop. Het is dus ook de bedoeling dat we er samen wat aan verdienen. Als jij de randvoorwaarden en het publiek regelt en ik de lezing of workshop verzorg verdelen we de verdiensten 1-op-1. Als we andere afspraken maken over wat jij regelt en wat ik doe of als het een workshop wordt voor een groot publiek maak ik graag andere afspraken over die verdeling. Voor een groot publiek heb ik namelijk meer voorbereidingstijd nodig.

De verdiensten die ik hieronder noem zijn richtlijnen voor een kleine groep in een informele setting. In onderling overleg bepalen we de prijs die we werkelijk gaan vragen aan de deelnemers. Met de cursus Realiseer je Droom! (drie dagen) verdienen we samen

  • € 3600,=. De workshop kan ook in afzonderlijk delen geboekt worden. We bepalen dan in overleg welke onderdelen delen voor jouw groep specifiek van belang zijn en welke onderdelen we laten vervallen.

Werk samen met mij aan een workshop. Klik op de knop en geef aan welke workshop je samen met mij wilt organiseren. Dan neem ik contact met je op om de details verder te bespreken.