Scriptiebegeleiding

Je bent student in het wetenschappelijk of hoger onderwijs en dan ontdek je in de eindfase van je studie dat het schrijven van je scriptie of afstudeerverslag niet meevalt. Hoe realiseer je nu je Droom, het behalen van je diploma? Laat mij je begeleiden bij deze laatste taak in je studie. Ik heb ik meer dan 25 jaar ervaring in het wetenschappelijk en hoger onderwijs. Ooit was ik ook student en heb ik ook geworsteld met mijn scriptie. Ik weet dus heel goed wat er van je verwacht wordt bij het schrijven van een scriptie én wat jij doormaakt als student.

Werk met mij als Scriptiebegeleider

Klik op de knop en beschrijf mij de scriptie waar je van Droomt. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.

 

Dit is Dreams Matter Scriptiebegeleiding

Je scriptie of afstudeeronderzoek is de meest omvangrijke opdracht van je studie, en een taak die je ook nog eens helemaal in je eentje moet uitvoeren. Heel anders dan de relatief kleine verslagen en papers die je in de eerste jaren van je studie schreef, en dat deed je dan vaak ook nog samen met andere studenten. Het is dus heel begrijpelijk dat je in deze grote taak soms de weg kwijtraakt of gewoon behoefte hebt aan wat concrete feedback.

De begeleiding bij het schrijven van je scriptie stem ik af op jouw behoefte. Het kan variëren van een uurtje feedback tot een compleet traject vanaf het onderzoeksvoorstel tot de uiteindelijke scriptie. Je scriptie of afstudeerverslag blijft daarbij altijd jouw eigen individuele rapport. Je schrijft het zelf, ik help je bij de inhoud, het structureren van je scriptie, taal- en stijlproblemen en/of ik leer je een effectieve aanpak om tot een goed eindresultaat te komen.

De kosten van Dreams Matter Scriptiebegeleiding bedragen € 25,= per uur. Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.