Slimmer Werken

Druk, druk, druk?

Druk, druk, druk. Veel te druk om je droom te kunnen realiseren. Maar veel taken kun je slimmer uitvoeren. Daardoor word je weer baas over je eigen tijd.

Slimmer werken begint met bewustwording. Wat doe ik eigenlijk? Waarom doe ik dat en waarom op deze manier?

Nadenken over je werk, in plaats van steeds aan je werk te denken levert veel inzicht op over hoe het slimmer kan.

Werk slimmer!

Daarna is het relatief eenvoudig om een aantal slimmer-werken-technieken te leren kennen en gebruiken. Daarmee bespaar je tot wel 20% van je tijd.

Bij de workshop Slimmer Werken krijg je eerst de gelegenheid om via een aantal eenvoudige oefeningen over je werk na te denken. Daarna richten we de blik op de slimmer-werken-technieken, waarvan je er een aantal leert kennen en toepassen.

Bij deze workshop is het werken op je eigen computer essentieel. Een deel van de slimmer-werken-technieken is namelijk digitaal en tijdens je workshop richt je je computer slimmer in. Breng dus je eigen laptop mee!


Samen organiseren

Bij workshops bepaal jij wie die deelnemers zijn, want ik organiseer zelden of nooit open-inschrijving workshops. Interactie, samenwerken en samen werken aan een individueel resultaat werkt namelijk pas echt goed als je elkaar al wat kent. Jij en ik organiseren een Dreams Matter lezing of workshop dus samen.

Ik geef mijn lezing of workshop bij voorkeur in een informele setting aan een klein publiek. Bijvoorbeeld aan jouw keukentafel of in een kleine zaal. Jij zorgt voor een publiek en regelt de randvoorwaarden:

  • Een keukentafel die groot genoeg is om het gezelschap te herbergen. Een eettafel, bankstel of kleine zaal mag natuurlijk ook 😉
  • Een internetaansluiting (wifi).
  • Een beamer of ander presentatiemiddel.
  • Verspreiding van het werkboek dat ik je digitaal toestuur.
  • En natuurlijk dat de deelnemers de rekening betalen.

En er samen wat aan verdienen

Jij en ik organiseren samen een Dreams Matter lezing of workshop. Het is dus ook de bedoeling dat we er samen wat aan verdienen. Als jij de randvoorwaarden en het publiek regelt en ik de lezing of workshop verzorg verdelen we de verdiensten 1-op-1. Als we andere afspraken maken over wat jij regelt en wat ik doe of als het een workshop wordt voor een groot publiek maak ik graag andere afspraken over die verdeling. Voor een groot publiek heb ik namelijk meer voorbereidingstijd nodig.

De verdiensten die ik hieronder noem zijn richtlijnen voor een kleine groep in een informele setting. In onderling overleg bepalen we de prijs die we werkelijk gaan vragen aan de deelnemers.
Met Slimmer Werken

  • als lezing (ca. anderhalf uur) verdienen we samen € 270,=.
  • als workshop (één dag) verdienen we samen € 1200,=.

Werk samen met mij aan een workshop. Klik op de knop en geef aan welke workshop je samen met mij wilt organiseren. Dan neem ik contact met je op om de details verder te bespreken.