Dreams Matter homepage


Denk jij ook wel eens…

“Ik wil geen gewone baan, maar hoe vind ik mijn droombaan?”
“Ik wil mijn droom realiseren, maar hoe vind ik de tijd?”
“Ik droom van een eigen bedrijf, maar hoe word ik succesvol?”
“Ik droom van een gelukkig leven, maar hoe bereik ik dat?”

Het belang van dromen…

ken je dan wel. Walt Disney zei al “if you can dream it, you can do it”. Maar je droom realiseren kost vaak veel tijd of energie. Het kan ook sneller en gemakkelijker. De “Weg van de Minste Weerstand” is een aanpak die meer energie oplevert dan kost.


Als het je energie kost…

doe je iets niet goed. Je droom realiseren kan uitdagend zijn, maar mag je nooit energie kosten. Het moet je juist energie opleveren. Als het dat niet doet, doe je iets niet goed en kun je het beter anders doen.

De Weg van de Minste Weerstand is zo’n andere aanpak. Daarmee realiseer ik mijn Droom en zo kun ook jij jouw Droom realiseren! Ik ben Erwin de Beer en realiseer mijn dromen.

Wil je ook jouw dromen gaan realiseren? Laat mij je dan leiden op de Weg van de Minste Weerstand. Boek nu een gratis Dreams Matter routeplanner.


Boek hier je gratis Dreams Matter routeplanner

Dreams Matter routeplanner is een gratis telefonische kennismaking met Dreams Matter coaching. In dit gesprek van 45 minuten beschrijven we jouw Droom, maak je kennis met de Weg van de Minste Weerstand en plannen we jouw route voor het realiseren van jouw Droom via die Weg van de Minste Weerstand.

Na deze kennismaking beschik je over:

  • Een beschrijving van jouw Droom, op papier
  • Inzicht in hindernissen bij het realiseren van die Droom
  • Een routeplan waarmee je die hindernissen omzeilt.


Of lees meer over…