Dreams Matter Startup Coaching

De vent en de tent

Met Dreams Matter Startup Coaching ondersteun ik startende ondernemers of ervaren ondernemers die een nieuw onderdeel aan hun bedrijf willen toevoegen.

Ik coach zowel de ondernemer als de onderneming. “De tent en de vent”, waarbij de vent natuurlijk ook een vrouw kan zijn. Maar vrouw rijmt niet op tent 😉

Dreams Matter Startup Coaching

Bij het coachen van je onderneming werk ik volgens de Lean Startup cyclus Build – Measure – Learn. Daardoor kun je met je onderneming snel een eerste “Minimal Viable Product” op de markt brengen. Met deze aanpak hebben starters 3 keer zoveel kans op succes!

De ondernemer, jou dus, coach ik volgens het model van de Weg van de Minste Weerstand. Meer daarover kun je lezen op deze pagina.

Werk met mij als Startup Coach

Omdat je als startup vaak nog geen geld verdient investeer ik met Dreams Matter Startup Coaching in jouw bedrijf. Ik investeer tijd, energie en ideeën. De rekening daarvoor krijg je pas later, als je die ook kunt betalen.Om toch alvast een idee te krijgen van de kosten: voor Dreams Matter Startup Coaching reken ik met een basisprijs van € 50,= per uur, exclusief reiskosten maar inclusief een coachingsboek en een uitgebreide analyse na elk gesprek. Hoe hoog de rekening precies wordt hangt af van hoe lang het duurt eer je de rekening kut betalen en dus mijn investeringsrisico. Op de rekening die je krijgt hoeven niet persé alleen maar euro’s te staan. Afrekenen met een andere vorm van waardering is ook mogelijk. Zie daarvoor mijn verlanglijstje.

Klik op de knop en beschrijf mij de onderneming waar je van Droomt. Dan vertel ik je hoe ik je kan ondersteunen om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.