Dus jij gaat je droom realiseren?

Gefeliciteerd! Wat een goede beslissing. “If you can dream it, you can do it” zei Walt Disney. Maar in de bekende quote van Walt Disney ontbreekt één belangrijk element: soms loop je tegen een hindernis aan.

Anderen hebben die hindernis wel benoemd. In zijn gedicht Het Huwelijk schreef Willem Elsschot poëtisch

“Tussen droom en daad staan wetten in de weg, en practische bezwaren en ook weemoedigheid, die niemand kan verklaren, en die des avonds komt, wanneer men slapen gaat.”

En Ben Tiggelaar schreef er een heel boek over: Dromen Durven Doen.

Je droom realiseren? … Je moet het maar durven!

En jij durft het!


 

Maar toch… het realiseren van een droom kost tijd en soms loop je tegen een hindernis aan. Met z’n tweeën gaat het sneller. Dus…

Laat mij je ondersteunen bij het realiseren van je droom!

Dreams Matter Coaching:

Samen jouw Weg van de Minste Weerstand vinden

Eén van de manieren waarop ik je kan ondersteunen om jouw Weg van de Minste Weerstand te vinden is coaching.

“Coaching is de vorm van begeleiding die erop gericht is mensen in positieve zin te veranderen, uitgaande van gezonde mensen en een geloof in de veranderings­mogelijkheden die liggen besloten in de blijvende wisselwerking tussen inzicht en gedrag.” (Wikipedia).

Soms lukt het je niet om de verandering die je wilt te realiseren. Je loopt ergens tegen een hindernis aan. Veel coaches helpen je dan om die blokkade te onderzoeken en op te ruimen. Dat kost veel energie. Maar je kunt de hindernis ook gewoon in tact laten en een weg er omheen zoeken: de Weg van de Minste Weerstand.

Als een loods op een schip kom ik een tijdje bij je aan boord. Ik loods je om de ondieptes heen en zodra je de open zee hebt bereikt, vaar je zelf weer verder. Hoe dat precies werkt kun je lezen in mijn blogpost over coaching. 

Vertel me je Droom

Dan vertel ik je hoe ik je als coach kan ondersteunen
om die Droom te realiseren via de Weg van de Minste Weerstand.


    Ja, ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens.

    Ik gebruik jouw gegevens alleen om je de gevraagde informatie toe te sturen. Voor meer informatie, zie mijn privacy verklaring.