Workshops

Samen werken aan individueel resultaat

In mijn workshops leer je in een kleine groep een vaardigheid waarmee de realisatie van je Droom dichterbij komt. Bij een workshop werk je samen aan een resultaat voor ieder individueel. Ik biedt standaard workshops die ik in beperkte mate kan afstemmen op de deelnemers. Maatwerk workshops zijn ook mogelijk. Die stem ik helemaal af op de wensen van de deelnemers. Jij bepaalt zelf wie die deelnemers zijn, want ik organiseer zelden of nooit open-inschrijving workshops. Samenwerken en samen werken aan een individueel resultaat werkt nl. pas echt goed als je elkaar al wat kent.


De Weg van de Minste Weerstand

De weg van de Minste WeerstandEen actief leven kost vaak veel energie. Als je het op een wat andere manier aanpakt kunnen al die activiteiten je echter ook energie geven! De Weg van de Minste Weerstand is zo’n andere aanpak. Een aanpak die je geen energie kost, maar juist energie oplevert!

In deze workshop maak je op een actieve manier kennis met die andere aanpak. Na afloop kun je die nieuwe aanpak toepassen allerlei activiteiten, zodat die je meer energie opleveren dan kosten.

De workshop De Weg van de Minste Weerstand duurt twee uur en boek je voor € 300,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor € 25,= p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.


Net andersom Denken

Half volVoor sommigen is het glas half vol, voor anderen half leeg. Bij Net andersom Denken kies je een andere benadering: “Waar is de kraan?” Omdenken, of ja-én-denken, is een techniek waarmee je problemen transformeert in mogelijkheden. Het tegenovergestelde van ja-máár-denken of vastdenken, waarbij problemen als maar groter worden.

In deze workshop pas je een aantal omdenkstrategieën toe op een probleem dat je zelf inbrengt. Daardoor leer je hoe je problemen transformeert in mogelijkheden.

De workshop Net andersom Denken duurt drie uur en boek je voor € 450,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor  € 37,50 p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.


Geluk is een Keuze

GelukOnze werkelijkheid wordt gevormd door onze gedachten, onze eigen houding. Bij Geluk is een Keuze ontdek je dat je altijd de vrijheid hebt om je eigen gedachten te kiezen en hoe je dat dan doet.

In deze workshop leer je zo hoe je onder alle omstandigheden kunt kiezen voor gelukkige gedachten en dus voor geluk. Ook ontdek je dat gelukkig zijn iets anders is dan blij zijn.

De workshop Geluk is een Keuze duurt één dagdeel en boek je al vanaf € 600,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor € 50,= p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.


Net andersom Netwerken

NetwerkenNetwerken is zo oud als de mensheid. Toch hebben veel mensen een aversie tegen netwerken en het uitwisselen van visitekaartjes dat daar kennelijk bij hoort. Net andersom Netwerken is een andere manier van netwerken. Eén waarbij visitekaartjes onbelangrijk zijn.

In deze workshop leer je die andere manier van netwerken: social networking. Daarbij gaat het om contacten met alle mensen uit je netwerk in plaats van het 1-op-1 contact dat ontstaat uit het uitwisselen van visitekaartjes.

De workshop Net andersom Netwerken duurt één dagdeel en boek je voor € 600,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor € 50,= p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.


Agile/Scrum Gaming Experience

Scrum

Scrum is een projectmethodiek die de laatste jaren in Nederland volop in de belangstelling staat. Het is een ‘agile’ aanpak die je ook zou kunnen omschrijven als ‘slimmer werken voor teams’.

In de Agile/Scrum Gaming Experience maak je op een interactieve manier kennis maken met Agile en SCRUM. Er worden meerdere games gespeeld en je ervaart hoe het is om op een agile manier te werken. Ook ontdek je dat Scrum niet alleen toepasbaar is in de IT.

De Agile/Scrum Gaming Experience duurt één dagdeel en boek je voor € 600,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor € 50,= p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.


Slimmer Werken

Slimmer werken

Druk, druk, druk. Veel te druk om je droom te kunnen realiseren. Maar veel taken kun je slimmer uitvoeren. Door Slimmer Werken word je weer baas over je eigen tijd.

In deze workshop leer je hoe nadenken over je werk, in plaats van steeds aan je werk te denken je minmaal 20% tijd kan besparen. Tijd die je bv. kunt gebruiken om je droom te realiseren.

De workshop Slimmer Werken duurt één dag en boek je voor € 1200,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor € 100,= p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.

NB: deze workshop bestaat uit twee delen die ook afzonderlijk geboekt kunnen worden. Deel 1 gaat in op “Getting Things Done”, deel 2 op de “7 Habits of Highly Effective People”.


Realiseer je Droom!

Realiseer jouw droom!

Een droom realiseren kost vaak veel tijd en energie. In de workshop Realiseer je Droom! pas je de Weg van de Minste Weerstand toe op het realiseren van je droom. Omdat het realiseren van je droom je op deze manier energie gaat opleveren, is niets meer onmogelijk.

In deze workshop komen alle onderdelen van de Weg van de Minste Weerstand aan de orde: je Droom, de Effecten die het realiseren van je Droom op jouw leven heeft, Netwerken om je Droom gemakkelijker te realiseren en Slimmer werken zodat je ook tijd krijgt om van je Droom te genieten.

Deze workshop duurt drie dagen en boek je voor 3600,= per groep.
Bij 12 deelnemers is dat dus voor € 300,= p.p. Neem contact met me  op voor een boeking.

NB: deze workshop kan ook in afzonderlijk delen geboekt worden. We bepalen dan in overleg welke onderdelen delen voor jouw groep specifiek van belang zijn en welke onderdelen we laten vervallen.